Goed advies is ons devies!

Enkele jaren na de oprichting van bedrijven komen voor de ondernemer en zijn team de vraagstukken over o.a. de continuïteit van de onderneming. Het gaat goed met het bedrijf, maar wat gaan wij doen om te zorgen dat wij komen van goed naar beter?

Niet alleen enkele jaren na de oprichting van een onderneming, maar ook tijdens de oprichtingsfase ziet de ondernemer zich geplaatst voor bedrijfsvraagstukken die bepalend zijn voor de toekomst van het bedrijf.

Nassau Bedrijfsadviseurs is hierin de partner om U te voorzien van duidelijk en helder advies. Toch willen wij verder gaan dan alleen geven van organisatieadvies, wij willen aansluitend een actieve rol spelen in het implementeren van het advies.

Ons uitgangspunt bij verandermanagement is dat werknemers een actieve rol moeten hebben in het meedenken en uitvoeren van de plannen om zodoende draagvlak voor de oplossingen te creëren.
Veranderingen kunnen niet "alleen" worden gedragen en daarom zijn wij graag partner om organisatievraagstukken op te lossen en de uitdaging aan te gaan.

 
© Nassau Bedrijfsadviseurs